Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Θ.Αθερίδης: «Αν στα 46 παλιμπαιδίζεις, είσαι γελοίος»


Μπορεί τώρα να είναι χαμογελαστός και ευδιάθετος στο παρελθόν όμως ο Θοδωρής Αθερίδης αντιμετώπισε πρόβλημα με το αλκοόλ. Όπως αναφέρει στο περιοδικό «People», ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδος της ζωής του: «όταν αποφάσισα να κόψω το ποτό στις 7 Σεπτεμβρίου 1999, μηδένισα τη ζωή μου και ξαναξεκίνησα» τονίζει.

Ο ηθοποιός αναφέρει και τι είναι αυτό που φοβάται περισσότερο: «ο χρόνος με τρομάζει. Εντάξει μπορεί να βάψεις τα μαλλιά σου που έχουν ασπρίσει, για να κοροϊδέψεις τους άλλους εσύ όμως ξέρεις πως άσπρισαν. Έτσι είναι σφάλμα να προσπαθώ να με πείσω πως είμαι νέος» επισημαίνει.

Ο Θοδωρής τονίζει πως κάθε άνθρωπος πρέπει να συμβιβάζεται με την ηλικία του και να κάνει πράγματα που αρμόζουν με αυτή:«αν στα 46 σου παλιμπαιδίζεις και νομίζεις ότι μπορείς να κάνεις τα ίδια που έκανες στα 25, τότε είσαι γελοίος» υπογραμμίζει.

Παντρεμένος χρόνια και έχοντας αποκτήσει με τη σύζυγό του μία κόρη λέει πως τώρα που εκείνη έχει μεγαλώσει και σύντομα θα φύγει από το σπίτι ο ίδιος ζει μία δεύτερη εφηβεία: «ξαναέρχεται στο μυαλό μου αυτό που με βασάνιζε στην εφηβεία. Ο φόβος του θανάτου. Όσο μεγαλώνει το παιδί σου ξεχνάς το δικό σου θάνατο όταν όμως αλλά όταν τα παιδια ανεξαρτητοποιηθούν το θυμάσαι. Ούτως ή άλλως οι άντρες μετά τα 40 ζουν μία εφηβεία» λέει ο ηθοποιός.
 news-piper.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια: