Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Κρήτη: Οι 3 βρετανοί τουρίστες ήταν ληστές !

Στα....'πράσα' πιάστηκαν, χθες το πρωί, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Ανισσαρά του Δήμου Χερσονήσου, από Αστυνομικούς του Τμήματος Χερσονήσου τρεις Βρετανοί τουρίστες, ηλικίας 50,26 και 24 ετών, με την κατηγορία της ληστείας.

Ειδικότερα, ο 50χρονος ο οποίος είχε νοικιάσει αυτοκίνητο από γραφείο ιδιοκτησίας 47χρονου άνδρα που κατήγγειλε το περιστατικό, μπήκε μέσα και, προφασιζόμενος τεχνικό πρόβλημα απαίτησε την επιστροφή των χρημάτων που είχε καταβάλει ως αντίτιμο.

Στη συνέχεια, οι άλλοι δύο Βρετανοί, ο 26χρονος και ο 24χρονος δρώντας κατ’ εντολή του 50χρονου, άρχισαν να αφαιρούν αντικείμενα που βρίσκονταν μέσα στο κατάστημα, ενώ ο 50χρονος με τη βία, ακινητοποίησε τον ιδιοκτήτη αποτρέποντάς τον να αντιδράσει και να καλέσει σε βοήθεια.

Στην θέα των αυτοπτών μαρτύρων, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο είχαν ενοικιάσει από άλλο γραφείο αφού, προηγουμένως ,αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 140 ευρώ από τον 47χρονο άτυχο άνδρα.

Οι δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ,λίγο αργότερα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου αναγνωρίστηκαν από το θύμα τους.

Cretalive
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: