Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Τρίκαλα: Ύποπτα κρούσματα μηνιγγίτιδας

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες στο Νοσοκομείο Τρικάλων εισήχθησαν χθες το απόγευμα δυο ασθενείς με συμπτώματα εγκεφαλίτιδας.

Πρόκειται για μια γυναικά 53 ετών και για έναν ηλικιωμένο άντρα, με επιβαρυμένη υγεία, 76 ετών όπου και νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.

Στους δύο ασθενείς πάρθηκε ποσότητα αίματος όπως και εγκεφαλονωτιαίο υγρό ύστερα από παρακέντηση που πραγματοποιήθηκε και τα δείγματα θα σταλθούν την Δευτέρα στην Θεσσαλονίκη για να εξεταστεί από πού προσβλήθηκαν οι ασθενείς με μηνιγγίτιδα ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο να έχουν μολυνθεί από τον ιό του Δυτικού Νείλου ύστερα από τσίμπημα μολυσμένου κουνουπιού.

Στα αξιοσημείωτα είναι ότι οι υπεύθυνοι του Νοσοκομείου Τρικάλων δεν έστειλαν χθες τα δείγματα των συγκεκριμένων ασθενών στην Θεσσαλονίκη γιατί το κέντρο λοιμώξεων που τα παραλαμβάνει δεν λειτουργεί Σαββατοκύριακα.
http://www.trikalanews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: