Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Άκαρπες έρευνες για τον εντοπισμό του 51χρονου στη Σητεία

Άκαρπες παρέμειναν για πέμπτη ημέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό  του 51χρονου από τη Σητεία, ο οποίος χάθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν η βάρκα στην οποία επέβαινε μαζί με δύο φίλους του, 27 και 49 ετών αντίστοιχα, ανατράπηκε λόγω θαλασσοταραχής κοντά στα νησάκια Διονυσάδες.

Μοναδικός διασωθείς ο 27χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε από αλιευτικό  σκάφος σε ένα από τα νησάκια του συμπλέγματος, οχτώ ώρες μετά την  ανατροπή της βάρκας.

Δυστυχώς ο 49χρονος δεν τα κατάφερε. Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος ήταν τραυματιοφορέας στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, ανασύρθηκε νεκρός.

Από την πρώτη στιγμή της τραγωδίας, η κινητοποίηση τόσο του Λιμενικού όσο και ψαράδων της περιοχής ήταν άμεση. Παρά την γιγαντιαία επιχείρηση που στήθηκε από αέρος, θαλάσσης και ξηράς, ο 51χρονος δεν έχει εντοπιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: