Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Μάθετε το φύλο του παιδιού από την 7η εβδομάδα κύησης

Μάθετε το φύλο του παιδιού από την 7η εβδομάδα κύησης
Νέο τεστ DNA δίνει τέλος στην αγωνία των ανυπόμονων γονιών, που θέλουν να ξέρουν τι φύλο είναι ο απόγονός τους!

Πρόκειται για ένα απλό τεστ που αναλύει το DNA του παιδιού στο αίμα της εγκύου και αν χρησιμοποιηθεί σωστά, μπορεί να προβλέψει με μεγάλη ακρίβειαήδη από την έβδομη εβδομάδα της κύησης το φύλο του μωρού!

Το τεστ αναζητά στο μητρικό αίμα μικρά τμήματα του χρωμοσώματος Υ που προσδιορίζει το αρσενικό φύλο και υπάρχει μόνο στους άνδρες. Αν αυτό βρεθεί, σημαίνει ότι το έμβρυο είναι αγόρι, αλλιώς, αν δεν βρεθούν ίχνη του χρωμοσώματος Υ, θα γεννηθεί κορίτσι.

Μέχρι τώρα ξέραμε ότι στο πρώτο υπερηχογράφημα, το οποίο γίνεται στις 11 – 14 εβδομάδες μπορεί ο γιατρός να διαγνώσει το φύλο του μωρο

Οι ερευνητές της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου Ταφτς, πιστεύουν ότι στο μέλλον αυτά τα νέου τύπου μη επεμβατικά τεστ θα γνωρίσουν μεγάλη εξάπλωση. Ήδη αρκετές χώρες στην Ευρώπη όπως Γαλλία, Βρετανία, Ισπανία, Ολλανδία κ.ά. χρησιμοποιούν αυτή τη μέθοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: