Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Κόλαφος για τον Σαραντόπουλο, η απόφαση του δικαστηρίου για την «Απογευματινή»

Κόλαφος για τον Σαραντόπουλο , τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της «Απογευματινής» είναι το σκεπτικό της απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (αριθμ.810/2011) , όπου είχε προσφύγει καταθέτοντας Δήλωση Παύσης Πληρωμών και Αίτηση Πτώχευσης.
Απορρίφθηκε το σύνολο των ισχυρισμών της εταιρείας και αφού έκρινε το δικαστήριο ότι «δεν συντρέχουν οι αντικειμενικές προϋποθέσεις κηρύξεως της αιτούσας σε πτώχευση, επιπρόσθετα δε αποδεικνύεται ότι η ένδικη αίτηση ασκήθηκε καταχρηστικά προς το σκοπό δόλιας αποφυγής των δεδουλευμένων πρέπει η αίτηση να απορριφθεί ως ουσία αβάσιμη». Όπως λεπτομερώς εξηγείται στην απόφαση του Δικαστηρίου « από το σύνολο του αποδεικτικού υλικού προέκυψε ότι η άρνηση της αιτούσας να καταβάλει στους εργαζόμενους από το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου 2010 οφείλεται σε δόλια αποφυγή εξόφλησης των δεδουλευμένων αποδοχών των εργαζομένων, προκειμένου να τους οδηγήσει σε αποχώρησή τους από την εργασία τους με ταυτόχρονη παραίτηση από τα νόμιμα δικαιώματά τους…».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: