Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: Πλημμύρες στη δυτική Αχαΐα και στην Ηλεία

Καλλιέργειες, σπίτια και αγροικίες πλημμύρισαν στη δυτική Αχαΐα εξαιτίας της πολύωρης βροχόπτωσης, ενώ σημειώθηκαν κατολισθήσεις στην επαρχιακή οδό Πούντας - Καλαβρύτων και Πατρών - Καλαβρύτων μέσω Χαλανδρίτσας.

Η κυκλοφορία διεξάγεται με δυσκολία.

Μεγάλες είναι οι καταστροφές που έχουν προκαλέσει οι συνεχιζόμενες -από το βράδυ της Παρασκευής- άσχημες καιρικές συνθήκες στην Ηλεία και πιο πολύ στην περιοχή του Κάμπου.

Οι έντονες βροχοπτώσεις και ισχυροί άνεμοι είχαν σαν αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν σπίτια και δρόμοι και να καταστραφούν πολλές καλλιέργειες!

To μέγεθος της καταστροφής δεν μπορεί ακόμα να εκτιμηθεί αφού οι δυσμενέστατες καιρικές συνθήκες θα εξακολουθήσουν να επικρατούν έως και αργά το βράδυ της Κυριακής-ξημερώματα Δευτέρας...

Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι αρκετές περιοχές έμειναν χωρίς ρεύμα λόγω βλαβών στο δίκτυο της ΔΕΗ (σε ορισμένες περιπτώσεις είχαμε και πτώσεις κολώνων του δικτύου).
 
 

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: