Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Τρεις ένοπλες ληστείες μέσα σε λίγες ώρες !

Τρεις ληστείες, μία σε τράπεζα στο κέντρο της Αθήνας (Βουκουρεστίου) μία  σε πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στο Λουτράκι και άλλη μία σε σπίτι στο Κορυφάσειο Μεσσηνίας, έγιναν από ενόπλους μέσα σε λίγες ώρες. Στο Λουτράκι ήταν αιματηρή η ληστεία αφού τραυματίστηκε μια 64 χρονη, ενώ στη Μεσσηνία έκλεψαν ακόμη και το ΙΧ ! Στην Αθήνα ο ληστής άρπαξε τα λεφτά και είναι άφαντος

Αναλυτικά:

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος χθες το βράδυ, στο Λουτράκι, πλησίασε μια 64χρονη ιδιοκτήτρια καταστήματος ΠΡΟΠΟ, την ώρα που αυτή αποχωρούσε από το πρακτορείο και αφού την πυροβόλησε στο αριστερό χέρι, της πήρε την τσάντα, που είχε και τις εισπράξεις της ημέρας.

Η 64χρονη γυναίκα τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο γενικό νοσοκομείο Κορίνθου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Μπήκαν σε σπίτι στη Μεσσηνία

Παράλληλα συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό τριών άγνωστων, οι οποίοι σήμερα τα ξημερώματα μπήκαν σε σπίτι ιδιοκτησίας 45χρονου,στο Κορυφάσειο Μεσσηνίας και με την απειλή πιστολιού κι αφού χτύπησαν το ζευγάρι των ιδιοκτητών προκαλώντας τους σωματικές βλάβες, πήραν όσα χρήματα βρήκαν κι έφυγαν με αυτοκίνητο ιδιοκτησίας της κόρης του 45χρονου.

Μετά από έρευνες αστυνομικών το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες, βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε ερημική περιοχή στην Τσακώνα.

Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πύλου.


Στην οδό Βουκουρεστίου, στο κέντρο της Αθήνας !

Υποτίθεται πως μερικά μέρη στην Αθήνα είναι καλά φυλασσόμενα και για το λόγο αυτό δεν «επιλέγονται» συνήθως ως στόχοι από τους επίδοξους εγκληματίες.

Τελικά όμως μάλλον διαφορετικά είναι τα πράγματα και έτσι η οδός Βουκουρεστίου, λίγα μέτρα από το Κοινοβούλιο, είναι απροστάτευτη.

Την ευκαιρία άδραξε λοιπόν σήμερα ένας άγνωστος άνδρας, ο οποίος εισέβαλε σε υποκατάστημα τράπεζας, άρπαξε ότι πρόλαβε και έγινε κυριολεκτικά καπνός…

Η Αστυνομία, που κατά τα άλλα έχει ισχυρή παρουσία στην περιοχή, έφθασε αργοπορημένη και διεξά

Δεν υπάρχουν σχόλια: