Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Ξέσπασε εμφύλιος στο ΠΑΜΕ και ΚΚΕ Πάτρας - Παραιτήσεις...

Kiosk of political party – ΚΚΕ, Communist Part...Image via WikipediaΕμφύλιος πόλεμος έχει ξεσπάσει μέσα στο ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ της Πάτρας και εισικότερα στις οργανώσεις των εκπαιδευτικών και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Πριν δύο μέρες είχαμε ακόμη μια παραίτηση μετά από αυτήν επαγγελματικού στελέχους το Μάρτιο. Η παράιτηση έγινε στην οργάνωση του ΚΚΕ στην Πάτρα.
Παραιτήθηκε από δημοτική σύμβουλος της παράταξης του Κώστα Πελετίδη, αλλά και από μέλος του ΚΚΕ, η Σοφία Νικολοπούλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Νικολοπούλου κατέθεσε επιστολή στο ΚΚΕ αναφέροντας πως δεν μπορεί να συμφωνεί με την αυταρχική συμπεριφορά του επικεφαλής της παράταξης.

Δηλώνει πλέον "ασκεπής" κομματικά και πως δε θέλει να ενταχθεί σε άλλη οργάνωση ή κόμμα προς το παρόν.

Από την τοπική οργάνωση Πάτρας του ΚΚΕ δεν έχει βγεί επίσημη ανακοίνωση, οι πληροφορίες όμως κάνουν λόγο για συνδικαλιστικό εμφύλιο στο ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών που θα έχει και συνέχεια.

Πηγή: tvxs.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: