Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Απίστευτη επιστολή Έλληνα: Γερμανοί κακώς μας βοηθάτε!

This image shows Angela Merkel who is the Chan...Image via WikipediaΤεράστια δημοσιότητα έχει πάρει από τα γερμανικά μέσα επιστολή που έστειλε στην εφημερίδα FAZ ο 76χρονος Κεφαλονίτης Δημήτρης Μαρκεσίνης, στην οποία γράφει πως κάθε ευρώ στην Αθήνα πάει χαμένο.

Ο Δημήτρης Μαρκεσίνης τονίζει στους Γερμανούς αναγνώστες πως δεν θα πρέπει να βοηθήσουν την Ελλάδα μετατρέποντας την Ευρωπαική Ένωση σε μια ένωση μεταφοράς κεφαλαίων.

Πάντα κατά τον ίδιο :''θα ήταν καλύτερα η Ελλάδα να οδηγηθεί στη χρεοκοπία, διαφορετικά η Γερμανία θα πρέπει πάντα να στηρίζει την Ελλάδα''.

Ο κύριος Μαρκεσίνης μέσω της επιστολής ήλπιζε, μάταια όπως αποδεικνύεται εως τώρα, να συναντηθεί και να δειπνήσει με την κυρία Μέρκελ.

Ο έλληνας επιστολογράφος είχε κάνει αίσθηση το 2003 με το βιβλίο του ''Γυναίκες με παντελόνια – μια άλλη άποψη'' όπου αποδοκίμαζε τις γυναίκες που φοράνε παντελόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: