Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Ο Τέρενς υπερασπίστηκε την αξιοπρέπειά του


Ο Τέρενς Κουίκ αποτελεί ένα από το πιο οικεία πρόσωπα της ελληνικής δημοσιογραφίας, που μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες κυρίως...
επί σειρά ετών, διακρίθηκε για την εγκυρότητα και την αξιοπιστία των ειδήσεων που μετέφερε στο κοινό.

Εδώ και μερικές μέρες ωστόσο, ένας από τους κορυφαίους άνκορμεν της ελληνικής τηλεόρασης αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στην καριέρα του, αφήνοντας πίσω του το Kontra Channel.

Μια αποχώρηση για την οποία ακούστηκαν πολλά, ως προς τους πραγματικούς λόγους που ανάγκασαν τον Τέρενς Κουίκ να μην δεχθεί εκπτώσεις στην αξιοπρέπειά του, και να αποχωρήσει από τον τηλεοπτικό σταθμό, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του οποίου παρουσίαζε.

Ο ίδιος ο Τέρενς Κουίκ δεν θέλησε να μετατρέψει σε σίριαλ το διαζύγιό του με το κανάλι του Ταύρου. Σε όσους επικοινώνησαν μαζί του, εξέφρασε τις ευχαριστίες του για το ενδιαφέρον τους, και… έμεινε εκεί.

«Ο καθένας δικαιούται και υποχρεούται να υπερασπίζεται την αξιοπρέπειά του, την προσωπικότητά του, την όποια προσφορά του, αλλά και την επαγγελματική ιστορία του, όταν υφίσταται απαξιωτικά γεγονότα στον εργασιακό του χώρο», συνήθιζε να λέει ο Τέρενς Κουίκ, όταν τον ρωτούσαν για τα επαγγελματικά διαζύγια της καριέρας του.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα οι συνθήκες που είχαν διαμορφωθεί στο εσωτερικό του καναλιού δεν ήταν και οι καλύτερες δυνατές, και ουσιαστικά οδήγησαν τον Τέρενς Κουίκ στην πόρτα της εξόδου, από τη στιγμή που έκρινε ότι βρισκόταν υπό πίεση η προσωπική αξιοπρέπειά του.

Άλλωστε μεταξύ των δημοσιογράφων του Kontra Channel ακούγεται, χωρίς να διαψεύδεται από την πλευρά της διοίκησης, ότι ο Τέρενς Κουίκ είχε στείλει από την προηγούμενη εβδομάδα δυο επιστολές παραίτησης.
statesmen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: