Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Ψηφίστηκε με συναίνεση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ το νομοσχέδιο για την Παιδεία


Από συνέντευξη με την Άννα Διαμαντοπούλου.Image via WikipediaΜε την αποδοχή των δύο από τους τρεις όρους που έθεσε η αξιωματική αντιπολίτευση, ψηφίστηκε σήμερα επί της αρχής από τα δύο μεγάλα κόμματα, ο νόμος-πλαίσιο για την ανώτατη εκπαίδευση. «Σήμερα γράφτηκε ιστορία. Για πρώτη φορά τα 3/4 της βουλής (250+ βουλευτές) υπερψήφισαν το νομοσχέδιο για την Ανώτατη Εκπαίδευση», ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου μέσω twitter. Εν τω μεταξύ, ένταση προκλήθηκε νωρίτερα κατά τη διάρκεια του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου που οργανώσαν στα Προπύλαια φοιτητικοί σύλλογοι και καθηγητές ΑΕΙ και ΤΕΙ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από την τηλεφωνική συνομιλία που είχε νωρίτερα ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, επτά βουλευτές του ΠΑΣΟΚ διεμήνυσαν μετά το μεσημέρι στην κυρία Διαμαντοπούλου ότι επιθυμούν αλλαγές για «να διευκολυνθούν στην τοποθέτηση τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: