Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Σύντομα νυφούλα η Κατερίνα Λέχου!

Σκηνές α λα "Τόλμη και γοητεία" ξετυλίχτηκαν στο δείπνο που παρέθεσε η Κατερίνα Λέχου στον αγαπημένο της για να γιορτάσουν τα τέσσερα χρόνια από τη γνωριμία τους.

Ενώ, έτρωγαν, ο Μάνος Στρατάκης της έριξε μέσα στο ποτήρι του κρασιού το μονόπετρο που φιλοτέχνησε ο ίδιος κάνοντας στην πρωταγωνίστρια την πιο πρωτότυπη πρόταση γάμου.

Σύμφωνα με την Espresso, η Κατερίνα είπε το πολυπόθητο ναι και, όπως διέρρευσε από το περιβάλλον τους, θα ντυθεί πολύ σύντομα νυφούλα. 

Ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει στην Κρήτη, γενέτειρα του γαμπρού, και θα συνοδευτεί από ένα παραδοσιακό γλέντι που θα διαρκέσει μέρες.

Οι διακοπές τους

Στη Πάτμο βρέθηκαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές η Κατερίνα Λέχου και ο Μάνος Στρατάκης. Το γνωστό ζευγάρι που ετοιμάζεται να κλείσει τέσσερα χρόνια από τη γνωριμία του πέρασε λίγες στιγμές χαλάρωσης στο όμορφο νησί.

Λίγο πριν ξεκινήσει τις πρόβες για τη θεατρική παράσταση που θα συμμετέχει το χειμώνα, η γνωστή ηθοποιός που καθήλωσε το κοινό μέσα από το ρόλο της «Ελένης» στο «Νησί» βρέθηκε με τον καλό της στο σπίτι του φίλου της, Γιώργου Δουδέση, στο Άγριο Λιβάδι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, οι δυο τους απέφυγαν τις νυχτερινές εξόδους και προτίμησαν να μένουν σπίτι και να χαλαρώνουν. Ωστόσο, το περασμένο Σάββατο δείπνησαν σε γνωστό στέκι της Χώρας, επιλέγοντας θαλασσινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: