Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Μουσικές σε μνημεία της Θεσσαλονίκης

Αρχαιολογικοί χώροι και βυζαντινά μνημεία της Θεσσαλονίκης ανοίγουν για να υποδεχτούν το κοινό, με συνοδεία ελληνικής μουσικής, τζαζ και ρέγκε, από τις 30 Αυγούστου ώς τις 11 Σεπτεμβρίου. Ο κύκλος των μουσικών εκδηλώσεων που διοργανώνει η αντιδημαρχία Πολιτισμού, Παιδείας και Τουρισμού, ακολουθεί το στόχο του υπουργείου Πολιτισμού να συνδεθεί η ταυτότητα της Θεσσαλονίκης, με τα μνημεία της.

Την Τρίτη 30 Αυγούστου, στο αίθριο του ανακτορικού συγκροτήματος Γαλερίου (πλατεία Ναυαρίνου) θα δοθεί συναυλία με τίτλο «Πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι», με τους Δημήτρη Κεχαγιά και Φιόρη Αναστασία Μεταλληνού, που θα ερμηνεύσουν Χατζιδάκι. Στο πιάνο θα τους συνοδεύσει ο Σάκης Κοντονικόλας. Στον ίδιο χώρο, την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου, ο Θωμάς Κοροβίνης θα παρουσιάσει μια ανθολογία με τραγούδια που γράφτηκαν για τη Θεσσαλονίκη, με τίτλο «Η Θεσσαλονίκη στο ελληνικό τραγούδι». Μαζί του θα εμφανιστούν η Μαρία Φωτίου και ο Ανδρέας Καρακότας.
ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: