Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Τσιμιτσέλης - Λασκαράκη: Φουλ του έρωτα στη μαγευτική Σκιάθο

Φουλ ερωτευμένοι είναι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη, οι οποίοι επέλεξαν τη Σκιάθο για τις διακοπές τους. Το ταιριαστό ζευγάρι των ηθοποιών βρέθηκε στο νησί προκειμένου να ξεκουραστεί και να φορτίσει τις μπαταρίες του, καθώς το περιμένει ένα φορτωμένο πρόγραμμα μετά τον Δεκαπενταύγουστο.

Πιασμένοι χεράκι-χεράκι έκαναν τις βόλτες τους και απολάμβαναν τις βουτιές τους στο «Bananarama Beach Bar» παρέα με τον καλό τους φίλο Μάνο Μαγιάτη. Η Βάσω και ο Γιάννης, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα, δεν έκρυψαν ούτε στιγμή τον έρωτά τους. Ο ένας φρόντιζε τον άλλον και τα πρόσωπά τους έλαμπαν από ευτυχία. Η «Espresso» εντόπισε το ζευγάρι στην κοσμοπολίτικη παραλία και κατέγραψε στιγμές από τις ανέμελες και χαλαρές διακοπές του.

Οπως μας μεταφέρουν άνθρωποι που βρέθηκαν στην παραλία Μπανάνα, «ο Γιάννης φρόντιζε συνεχώς τη σύντροφό του προκειμένου να περνά όμορφα και εκείνη τον κοίταζε στα μάτια». Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έχει βρει το άλλο του μισό στο πρόσωπο της συναδέλφου του Βάσως Λασκαράκη, με την οποία είναι αρκετό καιρό ζευγάρι. Οπως όλα δείχνουν, ο έρωτάς τους μέρα με τη μέρα δυναμώνει και ίσως σύντομα τους δούμε να κάνουν και το επόμενο βήμα.

Πάντως, αμέσως μετά τις διακοπές τους οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θα βρίσκεται θεατρικά τον χειμώνα στο πλευρό της Κάτιας Δανδουλάκη και του Παύλου Χαϊκάλη, με τον οποίο θα ξανασυνεργαστεί έπειτα από τη σειρά του Mega, «Πολυκατοικία».

Παράλληλα, θα ξεκινήσουν και τα γυρίσματα της νέας κωμικής σειράς «Μπαμπαστρούμφ» στο ίδιο κανάλι, ενώ έχει κλείσει ένα σπέσιαλ γκεστ στη σειρά «Βήματα στην άμμο» στην Κύπρο.

Και η Βάσω Λασκαράκη θα βρίσκεται στο Μεγάλο κανάλι, αλλά αυτή τη φορά δεν θα συνυπάρξει με τον καλό της στο ίδιο πλατό. Η γοητευτική ηθοποιός θα συνεργαστεί με τον Δημήτρη Αρβανίτη στην «Πρωτοβάθμια εξίσωση», ενώ στο σανίδι θα την απολαύσουμε στον ρόλο της βοηθού του Αργύρη Αγγέλου στην παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους».


ΤΕΤΑ ΤΣΕΤΣΕΚΟΥ/ΕΣΠΡΕΣΣΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: