Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Ε. Μενεγάκη: Η πιο σέξι φωτογραφία των φετινών της διακοπών!

Αποστομωτική απάντηση σε όσους πρόσφατα αμφισβήτησαν το σώμα της Ελένης Μενεγάκη είναι οι νέες φωτογραφίες που έρχονται στο φως από το "HELLO!". 

Ειδικά η μία με το πορτοκαλί μαγιό είναι η πιο σέξι του φετινού καλοκαιριού.

Η παρουσιάστρια μαζί με το Ματέο Παντζόπουλο επέλεξαν να περάσουν λίγες μέρες στο Ιόνιο.

Εκεί, φρόντιζαν να μένουν από ένα βράδυ στο κάθε νησί, προκειμένου να επισκεφθούν όσα πιο πολλά μέρη μπορούσαν. Πρώτος τους προορισμός ήταν η Λευκάδα, όπου απόλαυσαν τα καταγάλανα νερά του νησιού και έμειναν ενθουσιασμένοι από το Νυδρί και τη Βασιλική

Απο εκεί αναχώρησαν με σκάφος για το "μικρό καταπράσινο παράδεισο" του Ιονίου, τους Παξούς. 

Ένα νησί που σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή, καθώς συνδυάζει τη γραφικότητα και την αρχοντιά, ενώ όλοι όσοι το επισκέπτονται μένουν γοητευμένοι από το Γάιο και τις παραλίες του.

Επόμενος σταθμός ήταν η πατρίδα του Οδυσσέα, η Ιθάκη, και φυσικά η Κεφαλλονιά, ένα νησί το οποίο η παρουσιάστρια αγαπά πολύ κι έχει περάσει εκεί, στο παρελθόν, μερικές από τις πιο ευτυχισμένες καλοκαιρινές της διακοπές. 

Μόνο στο Φισκάρδο παρέτεινε για μία επιπλέον ημέρα την παραμονή της, αφού είχαν πιάσει ισχυροί άνεμοι στο νησί και ήταν αδύνατο να ταξιδέψει

Δεν υπάρχουν σχόλια: