Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Ολυμπιακός : Το κράξιμο ποιός θα το φάει;


Ο Ολυμπιακός έχει δείξει στα φιλικά προετοιμασίας ένα μέτριο αγωνιστικό πρόσωπο το οποίο πρέπει να βελτιώσει για να σταθεί αξιοπρεπώς στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης σε επίπεδο συλλόγων ξεκινά σε λιγότερο από ένα μήνα και οι ερυθρόλευκοι ακόμα «ψάχνονται».

Έχουν χτυπητές αδυναμίες στο αμυντικό κομμάτι της λειτουργίας τους και φτάνουμε στο τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου για να καλύψουν τη νευραλγική θέση του αμυντικού χαφ. Αυτό δηλαδή που έπρεπε να είχε γίνει από τέλη Μάη επιχειρείται να γίνει τέλη Αυγούστου. Προγραμματισμός για κλάματα...

Μέχρι τώρα ο Ολυμπιακός έχει πάρει κάποιους ελεύθερους και δανεικούς ενώ πλήρωσε λεφτά για τον Φέισα και τους πιτσιρικάδες Κάταϊ και Γκρίμπιτς. Στον Πειραιά κάνουν όνειρα για πορείες στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά παραβλέπουν ότι η ομάδα έχει μεγάλες αδυναμίες που στην Ελλάδα δεν φαίνονται αλλά στην Ευρώπη «πληρώνονται» ακριβά.

Το θέμα είναι το κράξιμο ποιός θα το φάει όταν έρθουν οι στραβές; Ο Ερνέστο Βαλβέρδε που στήριζε μέχρι την περασμένη εβδομάδα για βασικό αμυντικό χαφ τον Ουρτάδο ή ο Βαγγέλης Μαρινάκης που φέτος δεν πληρώνει όπως πέρυσι για να φέρει καλούς παίκτες;


www.sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: