Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Μόσιαλος: Ποίοι θα αξιολογήσουν το προσωπικό της ΕΡΤ

Ανεξάρτητοι φορείς θα αξιολογήσουν το προσωπικό της ΕΡΤ στο πλαίσιο της γενικότερης αναδιοργάνωσης της δημόσιας τηλεόρασης, τόνισε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα 99,5» ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος.

Ο κ. Μόσιαλος είπε ότι θα υπάρξουν συγχωνεύσεις όχι μόνο στην ΕΡΤ αλλά και στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων και στο δημόσιο ραδιόφωνο, ενώ διευκρίνισε ότι η συχνότητα της ΕΤ1 δεν πρόκειται να πωληθεί.

Για το πλεονάζον προσωπικό που θα προκύψει ανέφερε ότι θα μεταταγεί στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. «Δεν μιλάμε για απολύσεις», διαβεβαίωσε.

Σε ό,τι αφορά τους συμβασιούχους της ΕΡΤ, επισήμανε πως υπάρχει διαφορά ανάμεσα στους συμβασιούχους αορίστου χρόνου και στους μονοετείς συμβασιούχους, ξεκαθαρίζοντας πως όλες οι συμβάσεις θα επανεξεταστούν. Τόνισε ακόμη πως το ανταποδοτικό τέλος για την ΕΡΤ δεν πρόκειται να αυξηθεί.



kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: