Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Ήθελαν να τινάξουν τον ρωσικό σιδηρόδρομο στον αέρα!


Russian Velaro high speed passenger train (a f...Image via WikipediaΟι ρωσικές αρχές απέτρεψαν σχέδιο ενόπλων οι οποίοι κατασκεύαζαν βόμβες από λίπασμα σε ένα διαμέρισμα προαστίου της πρωτεύουσας με στόχο να πραγματοποιήσουν επίθεση σε υπερταχεία που εκτελεί το δρομολόγιο Μόσχα-Αγία Πετρούπολη.

Επικαλούμενη πηγές ασφαλείας, η εφημερίδα Kommersant αποκαλύπτει λεπτομέρειες του υποτιθέμενου σχεδίου επίθεσης των ενόπλων από τον Βόρειο Καύκασο, το οποίο τον περασμένο μήνα ο ρώσος ανώτατος αξιωματούχος ασφαλείας είχε περιγράψει στον πρόεδρο Ντμίτρι Μεντβέντεφ ως "μεγάλη τρομοκρατική επίθεση" με στόχο το συγκοινωνιακό δίκτυο.

Σύμφωνα με την Kommersant, ο ύποπτος ως "εγκέφαλος" του σχεδίου είναι ένας 22χρονος από την επαρχία Καμπαρντίνο-Μπαλκάρια του Βόρειου Καυκάσου, και φέρεται ότι στρατολόγησε τουλάχιστον τρεις άνδρες για να τον βοηθήσουν στην επίθεση με στόχο τοSapsan, την υπερταχεία που συνδέει τις μεγαλύτερες πόλεις στη Ρωσία.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: