Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Facebook: Νέα καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων


Σε περίπτωση που ανοίγετε έναν λογαριασμό στο Facebook μέσω του κινητού σας, ίσως βρεθείτε προ εκπλήξεως όταν παρατηρήσετε πως τα τηλέφωνα των επαφών σας στο κινητό έχουν εισαχθεί στο account σαςστην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.
Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ένας χρήστης που έστειλε γράμμα στο «thepeninsulaqatar.com» το οποίο μας λέει πως το Facebook εισβάλλει στην προσωπική μας ζωή χωρίς να το γνωρίζουμε. Το πρόβλημα αυτό κυρίως παρατηρείται σε μη-αγγλόφωνες χώρες και μάλιστα, παρατηρήθηκε πως έχουν μεταφερθεί στοιχεία ανθρώπων οι οποίοι δεν είναι καν στη λίστα φίλων του καταγγέλλοντος.
Τι απαντούν οι επικεφαλής του Facebook για αυτό;
«Η λίστα επαφών μας, (πρώην Phonebook) υπήρχε ανέκαθεν. Τα νούμερα τηλεφώνου που υπάρχουν μέσα σε αυτή είτε προστέθηκαν από τους ίδιους τους φίλους σας για να είναι ορατά σε εσάς, είτε εσείς έχετε 'συγχρονίσει' τις επαφές σας με το Facebook. Όπως γίνεται και με τις φωτογραφίες, μόνο εσείς μπορείτε να δείτε τους αριθμούς τηλεφώνων».
mediagate.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: