Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Η Εϊμι Γουάινχαουζ στο... λονδρέζικο μετρό

Ενα γιγάντιο πορτρέτο της Amy Winehouse φιλοτέχνησε ο Σουηδός καλλιτέχνης Γιόχαν Αντερσον.

Ο πίνακας θα εκτεθεί για δύο εβδομάδες στο σταθμό του μετρό του Λονδίνου στο Κάμντεν, την περιοχή όπου έζησε η πρόωρα χαμένη τραγουδίστρια και για το λόγο αυτό θεωρείται η πλέον ενδεδειγμένη.

Ο Σουηδός ζωγράφος έκανε την πρώτη παρουσίαση του έργου του στο «Lock Tavern», ένα μπαρ στο οποίο σύχναζε η Γουάινχαουζ.

Παλαιότερα έργα του Αντερσον έχουν παρουσιαστεί και σε άλλους μεγάλους σταθμούς του υπόγειου σιδηρoδρόμου της βρετανικής πρωτεύουσας, συμπεριλαμβανομένων αυτών της Bond Street, της Baker Street και του South Kensington.

Η Εϊμι Γουάινχαουζ βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο στις 23 Ιουλίου, στα 27 της χρόνια. Λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση για την ανέγερση του ιδρύματος στη μνήμη της, ο πατέρας της ανακοίνωσε μέσω twitter ότι τα σχέδια για την υλοποίηση του ιδρύματος αναβάλλονται προσωρινά.

Ο Μιτς Γουάινχαουζ αναγκάστηκε να επιστρέψει τις δωρεές προς τον οργανισμό που προέρχονταν από τους θαυμαστές της κόρης του, αφού, όπως αποδείχτηκε, η επωνυμία «Ιδρυμα Εϊμι Γουάινχαουζ» είχε ήδη κατοχυρωθεί νομικά από άλλο πρόσωπο.
agelioforos.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: