Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε ζευγάρι στη Λάρνακα

Ο 66χρονος οδηγός συνελήφθη μετά από έλεγχο αλκοόλης που του έγινε με τελική ένδειξη 74μg αντί 22μg που είναι το επιτρεπόμενο όριο.Τροχαίο δυστύχημα, από το οποίο τραυματίστηκαν δύο άτομαα, σημειώθηκε το Σάββατο το βράδυ στη Λάρνακα.
Συγκεκριμένα, γύρω στις 23:45 αυτοκίνητο που οδηγούσε 66χρονος από τη Λάρνακα, στην οδό Λαπήθου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται παρέσυρε και τραυμάτισε το ζευγάρι, το οποίο τη στιγμή εκείνη προσπαθούσε να διασταυρώσει το δρόμο έξω από το Δημοτικό σχολείο του συνοικισμού Καμάρες. Πρόκειται για τους Μάμα και Μυρούλα Άσπρου 42 και 38 ετών αντίστοιχα.

Οι δύο πεζοί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου η 38χρονη λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της υγείας της μεταφέρθηκε και κρατήθηκε για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Η κατάσταση της υγείας του 42χρονου, περιγράφεται ως σοβαρή.

Στον 66χρονο οδηγό του οχήματος έγινε έλεγχος αλκοόλης με τελική ένδειξη 74μg αντί 22μg που είναι το επιτρεπόμενο όριο και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Η Τροχαία Λάρνακας διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: