Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Ε. Μενεγάκη: Στον "αέρα" ξαφνικά το συμβόλαιό της! Όλο το παρασκήνιο...

Η είδηση που δημοσιεύει η Real life σκάει σαν "βόμβα" στο χώρο της τηλεόρασης: Η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη δεν πρόκειται να ξεκινήσει αν δεν δεχτεί η "βασίλισσα" τους νέους σκληρούς όρους των Γερμανών.


Συγκεκριμένα, οι ιδιοκτήτες του σταθμού φέρονται να της προτείνουν μείωση 30% στο αρχικό μεγαλοπρεπές συμβόλαιο, ύψους 1,8 εκατομμύρια ευρώ! 

Τώρα, η Μενεγάκη κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, περιμένοντας τα αποτελέσματα της μεγάλης σύσκεψης που θα γίνει στο Λοξεμβούργο στις 30 του μήνα με αποκλειστικό θέμα το κανάλι της Κάντζας.

Και είναι πολύ πιθανό να δεχτεί τη μείωση η λαμπερή παρουσιάστρια, από το να μην ξεκινήσει καθόλου και να μείνει έτσι ξαφνικά χωρίς εκπομπή! 

Στο Λοξεμβούργο, θα πέσουν στο τραπέζι προτάσεις συγχώνευσης, αλλά ακόμη και υπαγωγής του καναλιού στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα! Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες...
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: