Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Ε.Π.Κ.ΧΑΝ: " Η Κρήτη είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους νέους φοιτητές

Η ΄Ένωσή Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης (Ε.Π.Κ.ΧΑΝ) , αφού ευχηθεί στους νέους φοιτητές καλή πρόοδο, βρίσκεται παρούσα όπως κάθε χρόνο να υποδεχτεί και να βοηθήσει με την σωστή ενημέρωση, τους νέους φοιτητές και τους γονείς και μάλιστα χωρίς να υποστούν καμιά ταλαιπωρία
προκειμένου να προβούν στην σωστή ενοικίαση σπιτιού χωρίς μελλοντικά "παρατράγουδα".
Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Ε.Π.Κ.ΧΑΝ, υπάρχει επάρκεια προσφοράς φοιτητικής στέγης στην περιφέρεια της Κρήτης , πράγμα που διευκολύνειτο «σαφάρι» στις πόλεις και περιαστικά , προς αναζήτηση φοιτητικής στέγης.Όσο αφορά τις τιμές των ενοικίων , παραμένουν παρά την οικονομική κρίση στα ίδια με τα περυσινά επίπεδα,. Η Ε.Π.Κ.ΧΑΝ , θέλοντας να συμβάλλει στην αποφυγή ταλαιπωρίας των νέων φοιτητών, αλλά και των γονέων ,που τους συνοδεύουν, ερχόμενοι από όλα τα μέρη της Ελλάδας, καλεί τους ιδιοκτήτες να ανακοινώνουν έγκαιρα την μίσθωση  κατοικιών, στον τοπικό τύπο, να αποφεύγουν τις τοιχοκολλήσεις σε κολώνες που μόνο ασχήμια σε κάθε πόλη δημιουργούν, αλλά και μπορούν να να απευθυνθούν σε ένα κτηματομεσιτικό γραφείο της κάθε πόλης της περιφέρειας Κρήτης και να αναθέσουν την υπηρεσία της μίσθωσης.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: