Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Σκότωσε τη γυναίκα του μπροστά στα παιδιά τους!

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Γρα Λυγιάς Ιεράπετρας με την είδηση της δολοφονίας μιας 44χρονης από τον 50χρονο Αλβανό σύζυγος της, με πολλά χτυπήματα με έναν κάβουρα στο κεφάλι και στο σώμα.

Συγκεκριμένα, ο δράστης της στυγερής δολοφονίας, σύμφωνα με το flashnews.gr, προσπάθησε να διαφύγει αλλά συνελήφθη αμέσως ενώ το άψυχο σώμα της 44χρονης μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας και στην συνέχεια στο νεκροτομείο του ΠΑΓΝΗ προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία και νεκροτομή.
Οι λόγοι που οδήγησαν το δράστη στην αποτρόπαιη αυτή πράξη δεν έχουν διευκρινιστεί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες προηγήθηκε έντονος τσακωμός του ζευγαριού.
Τραγωδία αποτελεί το γεγονός ότι την ώρα του καβγά απουσίαζαν τα τρία παιδιά του ζευγαριού, ηλικιών 10, 14 και 16 ετών, τα οποία δυστυχώς επέστρεψαν την στιγμή που ο πατέρας τους χτυπούσε μέχρι θανάτου την μητέρα τους.

www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: