Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Βενιζέλος: Άδικη και παράλογη, αλλά αναγκαία, η αύξηση του ΦΠΑ


Επικοινωνιακή πλατφόρμα αναζητά η κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εφαρμογή των νέων φορο-μέτρων τις πρώτες φθινοπωρινές ημέρες.

Με αφορμή τις σφοδρές αντιδράσεις που προκαλεί η επικείμενη αύξηση του ΦΠΑ στον χώρο της εστίασης (ακόμα και στα «λαϊκά» ταχυφαγεία) στο 23%, ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανέσυρε χθες μία άποψη που είχε πρωτοεμφανίσει παραμονές της ψηφοφορίας για το Μεσοπρόθεσμο και ενώ είχε μόλις οριστεί αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών: Ότι στη διαδικασία σύνταξης του νέου φορολογικού, που θα ολοκληρωθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου, θα γίνει προσπάθεια να ξαναχαμηλώσει ο εν λόγω ΦΠΑ, υπό την προϋπόθεση ότι αφενός θα βρεθούν ισοδύναμοι (προσδοκώμενοι) πόροι και αφετέρου θα έχει παρατηρηθεί βελτίωση στην πορεία των εσόδων.
Για τον λόγο αυτό χαρακτήρισε δημοσίως (Real fm) «παράλογη και άδικη» την εκτίναξη του ΦΠΑ στην εστίαση, για να προσθέσει ωστόσο ότι είναι «προσωρινά αναγκαίο» διότι η χώρα πρέπει να εμφανισθεί συνεπής στις υποχρεώσεις της.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: