Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Εκατοντάδες κλοπές δίτροχων στη Θεσσαλονίκη

Εκατοντάδες δίτροχα, μεταξύ των οποίων ποδήλατα, μοτοποδήλατα και μοτοσικλέτες, έχουν κλαπεί στο νομό Θεσσαλονίκης μόνο στο...
πρώτο εξάμηνο του 2011, όπως προκύπτει από στατιστικά στοιχεία, από την ιστοσελίδα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, δηλώθηκαν 696 κλοπές δίτροχων, χωρίς να υπολογίζονται όσα περιστατικά, για οποιονδήποτε λόγο, δεν αναφέρθηκαν στην αστυνομία.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι, σύμφωνα με εκτιμήσεις, που έδωσε πρόσφατα στη δημοσιότητα η ομάδα ποδηλατιστών «BikeRespect», μόνο την τελευταία διετία έχουν κλαπεί από την πόλη της Θεσσαλονίκης περίπου 1.500 ποδήλατα.Τα κλεμμένα δίτροχα αλλάζουν παρανόμως χέρια με διάφορους τρόπους, αλλά οι κλέφτες τους δεν είναι πάντα τυχεροί. Χαρακτηριστικό το παράδειγμα τριών νεαρών, που συνελήφθησαν χτες.

Συγκεκριμένα, περιπολούντες μηχανικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, κατόπιν ελέγχου που πραγματοποίησαν χτες τα ξημερώματα σε ύποπτο αυτοκίνητο με τρεις επιβάτες στην περιοχή της Νεάπολης, διαπίστωσαν ότι σε αυτό υπήρχαν επτά καινούργια ποδήλατα, των οποίων την προέλευση οι νεαροί αδυνατούσαν να αιτιολογήσουν. Κατόπιν τούτου,οι τρεις επιβάτες, ομογενείς ηλικίας 20, 23 και 26 ετών, συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημελλειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: