Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Τα γυαλιά ηλίου που επιλέγουν οι διάσημες


Τεράστια, κοκάλινα, σε σχήμα πεταλούδας ή στρόγγυλα. Τα γυαλιά ηλίου προσθέτουν γοητεία και μυστήριο, προστατεύουν τα μάτια από τον ήλιο, αναδεικνύουν το στιλ και γίνονται ένα ατέλειωτο παιχνίδι χρωμάτων και σχεδίων, σύμφωνα με το βρετανικό περιοδικό της Vogue. Έχοντας πλήρη επίγνωση της δύναμης αυτού του καλοκαιρινού αξεσουάρ, οι αγαπημένες celebrities της διεθνούς showbiz προτείνουν τα δικά τους γυαλιά, βάζουν μπροστά τη γοητεία και φανερώνουν την προσωπικότητά τους.

H Rihanna επέλεξε, για φέτος, μαύρα hip γυαλιά που ταιριάζουν τέλεια με το έντονα κόκκινο μαλλί της και το boho στιλ της.

H Gwen Stefani βγήκε στο δρόμο με ένα ζευγάρι πιο εκκεντρικά γυαλιά που ακουμπούν στο rock ύφος της δικής της μουσικής καθημερινότητας, ενώ η Rosie Huntington-Whiteley τείνει να γίνει το νέο fashion icon με το απέριττο ύφος ακόμα και στην επιλογή των γυαλιών της.

Η Victoria Beckham, μανιακή με τη μόδα, εμφανίζεται πάντα φορώντας μεγάλα μαύρα γυαλιά που καταγράφουν τη φινέτσα και το γκλαμ μιας άλλης εποχής. Αν και συνήθως δεν επιλέγει chic ρούχα, η Paris Hilton κάνει καλύτερες επιλογές στα γυαλιά, όπως στην επιλογή που έκανε για φέτος το καλοκαίρι, τετράγωνα κομψά γυαλιά με λευκό σκελετό.

Η Lady Gaga σε μια πολύ πρόσφατη εμφάνισή της φόρεσε μαύρα τετράγωνα γυαλιά που πάνε με τα σουρεαλιστικά πρασινο-γαλάζια μαλλιά της.

Η Eva Mendes ξεχωρίζει με φειδώ επιλέγοντας μεγάλα κοκάλινα γυαλιά στους τόνους του μοβ, ενώ η Heidi Klum στηρίζει το κλασικό Reyban στυλ. Η Κate Moss τέλος αναβιώνει το 60s ύφος με γυαλιά ηλίου σε διακριτικό σχήμα πεταλούδας και χρυσές λεπτομέρειες στις άκρες.

Οι celebrities ανακαλύπτουν τη γοητεία των γυαλιών και εκφράζονται έντονα μέσα από αυτήν, δοκιμάστε το κι εσείς!

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: