Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Πάτρα: Στα ίχνη διεθνούς κυκλώματος εμπορίας κοκαΐνης οι διωκτικές αρχές


Στα ίχνη διεθνούς κυκλώματος που εισάγει και εμπορεύεται ποσότητες κοκαΐνης, εκτιμούν ότι βρίσκονται οι διωκτικές αρχές, μετά την σύλληψη δύο αλλοδαπών στο λιμάνι της Πάτρας, οι οποίοι μετέφεραν ενάμισι κιλό κοκαΐνης.

Η επιχείρηση για την σύλληψη των δύο αλλοδαπών έγινε από άνδρες του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος Αττικής, σε συνεργασία με το περιφερειακό τμήμα της Δυτικής Ελλάδος και οι οποίοι είχαν στήσει μπλόκο στο λιμάνι.

Ειδικότερα μόλις το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δράστες βγήκε από το καράβι, οι άνδρες του ΣΔΟΕ το σταμάτησαν και άρχισαν να το ερευνούν.

Έπειτα από λίγη ώρα βρήκαν στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου μία κρύπτη, στην οποία είχε τοποθετηθεί η ποσότητα της κοκαΐνης. Παράλληλα εντόπισαν άλλες δύο κρύπτες, που όμως ήσαν κενές.

Σύμφωνα πάντα με τις εκτιμήσεις των διωκτικών αρχών η ποσότητα της κοκαΐνης προοριζόταν πιθανόν για την Αθήνα, ενώ οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στο εισαγγελέα και στον ανακριτή για να απολογηθούν.

Παράλληλα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και άλλων ατόμων που πιθανόν να εμπλέκονται στην υπόθεση.
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: