Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Ο Αργύρης Αγγέλου πιάνει το πιστολάκι!

Ο Αργύρης Αγγέλου πιάνει το πιστολάκι! Ο νικητής του «Dancing with the stars» θα υποδυθεί τον gay κομμωτή στην αστυνομική κωμωδία «Σεσουάρ για δολοφόνους», που τον χειμώνα θα παίζεται -για δέκατη τρίτη χρονιά- στο θέατρο «Αποθήκη». Τον ρόλο της βοηθού του θα ερμηνεύσει η Βάσω Λασκαράκη.

Μετά τη διάκρισή στο φιλανθρωπικό talent show του ΑΝΤ1 ο Αργύρης Αγγέλου είχε πολλές προτάσεις για να εμφανιστεί στο θέατρο, αλλά εκείνη που τον έπεισε να πει το «ναι» ήταν ο ρόλος του θεότρελου κομμωτή Τόνυ Λέπουρα στην κωμωδία «Σεσουάρ για δολοφόνους». Πριν από λίγες ημέρες ο ηθοποιός είχε επιβεβαιώσει την είδηση γράφοντας στο Twitter τα εξής:

«Και επίσημα λοιπόν! Από τον Οκτώβρη θα “χτενίζω” στο κομμωτήριο του “Σεσουάρ για δολοφόνους”. Δέκατος τρίτος χρόνος και τελευταίος. Τιμή μου!» Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Αργύρης Αγγέλου είχε αγαπήσει αυτό τον ρόλο και επιθυμούσε διακαώς να τον παίξει από την εποχή που τον είχε ενσαρκώσει (τη χειμερινή σεζόν 2004-2005) με το γνώριμο χιούμορ του ο στενός φίλος και συνεργάτης του Γιώργος Καπουτζίδης.espressonews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: