Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Ξανά εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Ορθούλα Παπαδάκου!

Ο φόβος και η αγωνία την έκαναν να καταρρεύσει. Η Ορθούλα Παπαδάκου εισήχθη για δεύτερη φορά σε ιδιωτική κλινική. 

Η συναισθηματική φόρτιση, το άγχος και προφανώς ο φόβος της αναμονής για τα αποτελέσματα των εξετάσεων επέφεραν μία δεύτερη κρίση χθες 5:00 το πρωί τα ξημερώματα, που την οδήγησε ξανά σε ιδιωτική κλινική.

Η Ορθούλα ένιωσε ξανά τα ίδια συμπτώματα που την είχαν τρομοκρατήσει και την προηγούμενη εβδομάδα: έντονο σφίξιμο στη δεξιά πλευρά του σώματός της, μουδιάσματα στα χέρια και στο κεφάλι και τρέμουλο στο δεξί της πόδι. 

Οι γονείς της ανήσυχοι τη μετέφεραν εσπευσμένα στην ιδιωτική κλινική! 

Η Ορθούλα περιμένοντας τις εξετάσεις που θα βγουν σήμερα η αύριο, ήταν φοβερά ανήσυχη τις προηγούμενες ημέρες και αισθανόταν ψυχολογικά καταβεβλημένη μόνο και μόνο με τη σκέψη μήπως και της συμβεί μία δεύτερη κρίση! Και δυστυχώς της συνέβη.

 Η νύφη της Μάντα Παπαδάκου δήλωσε στην Espresso: «Ύστερα από το δεύτερο συμβάν θα πρέπει να γίνουν περαιτέρω εξετάσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: