Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Μαραθώνιος αγάπης, με μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου !

Ποδοσφαιριστές που έγραψαν ιστορία στα ελληνικά κι ευρωπαϊκά γήπεδα, θα δώσουν το παρόν στον φιλικό αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στα Γιάννινα, στις 5 Σεπτεμβρίου, μεταξύ των βετεράνων του ΠΣΑΠ και του ΠΑΣ.
 
Ο αγώνας γίνεται στο πλαίσιο του «Μαραθώνιου Αγάπης», που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβoμένων Ποδοσφαιριστών με τη συνεργασία του Δήμου Ιωαννιτών και τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση της Φλόγας.
 
Εκ μέρους του ΠΣΑΠ, έχουν δηλώσει συμμετοχή για το ματς των Ιωαννίνων οι: Σαραβάκος, Βαζέχα, Λυκουρίνος, Γιαννακόπουλος, Φραντζέσκος, Βαμβακούλας, Ξανθόπουλος, Σαργκάνης, Γεωργάτος, Τζόρτζεβιτς, Αποστολάκης, Μανωλάς, Μαυρογενίδης, Γκουλής, Ζαγοράκης, Βρύζας, Καραισαρίδης, Μπορμπόκης, Καπετανόπουλος, Λαγωνίδης, Κυζερίδης, Γκιτσιούδης και Ατματζίδης.
 
Απέναντί τους θα συναντήσουν τον Σύνδεσμο Βετεράνων του ΠΑΣ Γιάννινα, ποδοσφαιριστές δηλαδή, που επίσης έχουν γράψει την δική τους ιστορία στα γήπεδα.Ο Δήμος Ιωαννιτών και ο Οργανισμός Νεολαίας και Άθλησης, ευχαριστεί τον ΠΣΑΠ αλλά και τον Σύνδεσμο Βετεράνων του ΠΑΣ, για την επιλογή τους να αγωνιστούν σε ένα και μοναδικό παιχνίδι που πέρα από το θέαμα θα έχει και ουσία, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν για έναν πολύ σημαντικό φιλανθρωπικό σκοπό.
 
Ο αγώνας θα γίνει την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, στις τέσσερις το απόγευμα στο εθνικό στάδιο Ζωσιμάδων.Η τιμή του εισιτηρίου είναι 5 ευρώ και η προπώληση εισιτηρίων έχει ξεκινήσει.Πληροφορίες: 26510 83965 (Πνευματικό Κέντρο)
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: