Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Τηλεφώνημα Μαρινάκη σε Αλαφούζο: Δίνω τις μετοχές μου στον ΣΚΑΙ, στον Κουρή!

Συνάντηση Μαρινάκη και με τον Κουρή πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή για να ρυθμιστούν όλες οι λεπτομέρειες προκειμένου να γίνει αύριο η αναγγελία εισόδου του εφοπλιστή στο ALTER.

Λίγο νωρίτερα ο Μαρινάκης  είχε επικοινωνήσει με τον Αλαφούζο και ανάμεσα στα άλλα που είπαν , απείλησε ότι θα δώσει τις μετοχές που έχει στον ΣΚΑΙ , στον Κουρή!

Αν και σαν απειλή είναι μεγάλη , είναι σίγουρο ότι ΔΕΝ μπορεί να πραγματοποιηθεί αφού το ΕΣΡ δεν επιτρέπει κάποιος να είναι μέτοχος σε δύο κανάλια ταυτόχρονα.

Ο Μαρίνακης συγκεντρώνει όλα τα  media  που συμμετέχει ή του ανήκουν σε ένα γκρουπ και σύντομα θα γίνουν  και μετακομίσεις.

Η συγκέντρωση ξεκινά απο την εφημερίδα του Νίκου Κακαουνάκη ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ, όπου αποχώρησαν ο εκδότης - διευθυντής Γ. Ταμπακόπουλος και η γυναίκα του ιδρυτή Νίκου Κακαουνάκη, και η εφημερίδα , συμφερόντων Μαρινάκη, περνάει κάτω από την καθοδήγηση του Καραμήτσου, συνεταίρου του Θέμου Αναστασιάδη στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.

Στο ίδιο γκρουπ θα ενταχθεί και το  woop.gr, το δικτυακό αθλητικό site που ο Αλαφούζος πούλησε στον Μαρινάκη πριν από καιρό.

Η τηλεφωνική επικοινωνία Μαρινάκη - Αλαφούζου ήταν σε τεταμένο κλίμα και λέγεται ότι από την πλευρά του Φαλήρου οι ενέργειες του Μαρινάκη χαρακτηρίζονται σαν εχθρικές, μια και "παντρεύεται" τον μεγαλύτερο αντίπαλο του συγκροτήματος, τον Κουρή.

Ο Μαρινάκης έχει ήδη πάρει το ΟΚ από τον Παπανδρέου για τη συμμετοχή του στο ALTER που αναμένεται να προκαλέσει αναταράξεις στο τηλεοπτικό αλλά και πολιτικό τοπίο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

Με το ΟΚ του Παπανδρέου ο Μαρινάκης μπαίνει στο ALTER !

Παπανδρέου - Μαρινάκης μαζί τον 15Αυγουστο στη Σκιάθο
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: