Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Ν. Καλογρίδη - Χ. Παππά: Αναστάτωσαν τη Μύκονο!

Μπορεί να είναι δύο ''ώριμες" κυρίες, αλλά το σώμα τους βάζει κάτω πολλές πιτσιρίκες, όπως θα δείτε στις χαρακτηριστικές πόζες από το περιοδικό "ΟΚ"...

Καλογρίδη και Παπά διαχρονικά όμορφες και σέξι στις παραλίες της Μυκόνου.


Η σχέση εκτίμησης που τις συνδέει μετά τη συνεργασία τους το χειμώνα στην παράσταση 50 χρόνια έρωτας ήταν η αφορμή φια να περάσουν μαζί τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Η λαμπερή διαγωνιζόμενη του “Dancing with the stars II” βρισκόταν στη Μύκονο με τον αδερφό της, το σκηνοθέτη Αντώνη Καλογρίδη, και αποδέχθηκε την πρόσκληση της Χριστίνας Παππά να τους φιλοξενήσει για μία εβδομάδα στο σπίτι της στην περιοχή Κανάλια.

Ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ! Εντόπισε τις δύο φίλες το μεσημέρι της Πέμπτης 28 Ιουλίου να κάνουν το μπάνιο τους στην παραλία Καλαφάτης.
 
Δύο βράδια αργότερα, το Σάββατο 30 Ιουλίου, παρευρέθηκαν στα εγκαίνια του νέου club Balomatoo, στη Χώρα του νησιού, τη διακόσμηση του οποίου έχει επιμεληθεί ο Αντώνης Καλογρίδης.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: