Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Συνεχίζουν τις προκλήσεις οι ταξιτζήδες σε όλη την Ελλάδα

Οι ιδιοκτήτες ταξί, οι οποίοι αποφάσισαν τη συνέχιση των κινητοποιήσεών τους στη συνέλευση που είχαν χθες, και αυτή την ώρα είναι συγκενρωμένοι έξω από το υπουργείο Μεταφορών, στη λεωφόρο Μεσογείων. Και συνεχίζουν τις προκλήσεις τους αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις στον τουρισμό αλλά και την ταλαιπωρία των πολιτών.

Οι συγκεντρωμένοι  έχουν νέα συνάντηση με τους αρμόδιους του υπουργείου.

Στη Χαλκίδα πολιόρκησαν τη Νομαρχία και εμπόδισαν, τους απλούς πολίτες να κάνουν τις συναλλαγές τους ενώ με την πορεία  τους παρέλυσαν, κυκλοφοριακά, την πόλη.

Από τις 9 το πρωί οι αυτοκινητιστές της Ηλείας, της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας έχουν κλείσει τα διόδια στο Ρίο. Κλειστή είναι η νέα εθνική οδός Κορίνθου-Πατρών και στα δύο ρεύματα.

Από την παλαιά εθνική οδό, μέσω των κόμβων Ρίου και Σελιανίτικων, γίνεται η κίνηση των οχημάτων από Πάτρα προς Κόρινθο, ενώ οχήματα και επιβάτες περνούν το Ρίο - Αντίρριο με τα φέρι μποτ.

Οι ιδιοκτήτες ταξί στο Ηράκλειο της Κρήτης έχουν αποκλείσει το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» ενώ πραγματοποιείται κατάληψη και στο κτίριο της Περιφέρειας Κρήτης.

Στη Θεσσαλονίκη, ιδιοκτήτες ταξί πραγματοποιούν πορεία προς το δημαρχείο, όπου θα παραδώσουν ψήφισμα στον δήμαρχο Γ.Μπουτάρη. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούν σε γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Αριστοτέλους και θα καταλήξουν στη Γενική Γραμματεία Μακεδονίας-Θράκης.

Η κυβέρνηση εμφανίζεται αποφασισμένη να σκληρύνει τη στάση της απέναντι στους απεργούς. Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξουν εισαγγελικές παρεμβάσεις ακόμη και σήμερα, εάν τελικώς οι ιδιοκτήτες ταξί επιλέξουν το δρόμο της σύγκρουσης και των ακραίων μορφών αντίδρασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: