Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Αποχώρησε το ΔΗΚΟ από τη συγκυβέρνηση - Μόνος του ο Χριστόφιας


Σε διαζύγιο κατέληξε η σημερινή συνάντηση του Μάριου Καρογιάν με τον Πρόεδρο Χριστόφια. Το ΔΗΚΟφεύγει από την συγκυβέρνηση, όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του κόμματος αποχωρώντας από το Προεδρικό. Μόνος πλέον ο Χριστόφιας με μόνο κόμμα το ΑΚΕΛ στην κυβέρνηση προχωρά σε άμεσο ανασχηματισμό.

Όπως δήλωσε, ο κ. Καρογιάν έξω από το προεδρικό, δεν κατέστη δυνατή η επιθυμητή σύμπτωση απόψεων, υπάρχουν σοβαρές διαφορετικές προσεγγίσεις στο Κυπριακό και ως εκ τούτου ''τερματίζεται ο διάλογος και το ΔΗΚΟ παύει να είναι σε συνεργασία με τον Πρόεδρο''.

Εντός των επομένων ημερών θα γίνει ανασχηματισμός της Κυβέρνησης, ανακοίνωσε αμέσως μετά σε συνέντευξη Τύπου ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου. Ο κ. Στεφάνου, είπε ότι η συνεργασία τερματίζεται και εξέφρασε τη λύπη της Κυβέρνησης για την αποχώρηση του ΔΗΚΟ από τη συνεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: