Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Τρέμε Εκο! Ο Αρναούτογλου βγάζει βιβλία !

Το άλλο πρόσωπο του δημοφιλούς παρουσιαστή θα αποκαλυφθεί σύντομα στις προθήκες των βιβλιοπωλείων! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, εκτός από πετυχημένος παρουσιαστής τηλεοπτικών προγραμμάτων, αποδεικνύεται και πολυγραφότατος συγγραφέας, αφού αυτή τη στιγμή έχει ήδη έτοιμα στο συρτάρι του τέσσερα βιβλία, το ένα εκ των οποίων αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Ο πολυτάλαντος Γρηγόρης δεν άφησε να πάει χαμένος ο ελεύθερος χρόνος που είχε από τα τηλεοπτικά πράγματα -την περασμένη σεζόν δεν είχε παρουσία σε καθημερινή βάση- και έριξε όλη του την ενέργεια στη συγγραφή. Ετσι ολοκλήρωσε και το πιο πρόσφατο δημιούργημά του, το οποίο θα είναι και το πρώτο που θα βγει στα βιβλιοπωλεία. Πρόκειται για ένα βιβλίο που έχει θέμα του τις ανθρώπινες φοβίες.

Για ποιο λόγο αποφάσισε να ασχοληθεί με ένα τόσο εξειδικευμένο θέμα; Οπως ο ίδιος εξήγησε στην «Espresso»: «Αποφάσισα να εκδώσω ένα βιβλίο που μιλάει για ορισμένες φοβίες, γιατί συνειδητοποίησα μέσα από φίλους, γνωστούς και την ίδια μου τη ζωή ότι οι φοβίες παίζουν ίσως τον πιο καθοριστικό ρόλο στη ζωή μας. Τις περισσότερες φορές δεν μας αφήνουν να ζήσουμε όπως θέλουμε, να εκφραστούμε όπως θέλουμε και να διεκδικήσουμε αυτά που αγαπάμε» τόνισε.

Αληθινός, ουσιαστικός και ειλικρινής, ο αγαπημένος παρουσιαστής τόλμησε να εκφράσει στο χαρτί τα συναισθήματά του για φοβίες που έχουν βιώσει μέσα στα χρόνια τόσο ο ίδιος όσο και οι άνθρωποι του στενού του περιβάλλοντος. Κατά τη γνώμη του, ο φόβος είναι ένας μοχλός που όχι απλώς επιδρά καταλυτικά στη ζωή μας, αλλά μπορεί και να μας οδηγήσει στο να χάσουμε ουσιαστικές στιγμές της, αφού δεν αφήνει το περιθώριο να ζήσουμε όπως ονειρευόμαστε.

Μην περιμένετε όμως στο βιβλίο να βρείτε συμβουλές για να νικήσετε τις φοβίες σας. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου γνωρίζει πολύ καλά ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι σοβαρό και απαιτεί εξειδικευμένη βοήθεια. Οπως είπε στην «Espresso», ήθελε απλώς να καταθέσει τη δική του άποψη για το πώς βίωσε διάφορες δικές του καταστάσεις και φίλων του, που είχαν να κάνουν με φοβίες.

Ουσιαστικά, όπως λέει χαρακτηριστικά, προσπαθεί «να ξεβάψει κάποιους μακιγιαρισμένους φόβους που πήραν άλλες μορφές, άλλα χαρακτηριστικά και άλλες ονομασίες στην προσπάθεια να τις καλύψουμε». Οσο για τη λύση; Στο βιβλίο του έχει ειδική ανάλυση για τη θετική επίδραση της ψυχοθεραπείας σε οποιονδήποτε αισθάνεται εγκλωβισμένος σε ένα πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί. «Πρέπει, αν έχεις κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα, να απευθυνθείς σε ειδικούς -είτε ψυχιάτρους είτε ψυχολόγους- που γνωρίζουν πολύ καλά πώς μπορούν να σε βοηθήσουν» μας λέει.

Εκτός πάντως από το βιβλίο για τις φοβίες, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει ήδη γράψει και τρία μυθιστορήματα. Ωστόσο ακόμα δεν τα έχει εκδώσει και προς το παρόν δεν είναι στα άμεσα σχέδιά του να το κάνει.

Η επιστροφή στην TV
Η μετά το «Money Drop» εποχή στην καριέρα του έχει ήδη ξεκινήσει και ο δημοφιλής παρουσιαστής ετοιμάζει, παράλληλα με τη συγγραφική του δραστηριότητα, την επιστροφή του στα γνωστά του λημέρια. Τον χειμώνα θα παρουσιάζει και πάλι μέσα από τη συχνότητα του Mega τον δικό του «Ομορφο κόσμο» που περιλαμβάνει όμορφα μέρη και -κυρίως- ενδιαφέροντες ανθρώπους. Ηδη από τα τέλη Ιουλίου ξεκίνησε τα πρώτα γυρίσματα της εκπομπής του ταξιδεύοντας ανά την Ελλάδα και μιλώντας με ανθρώπους που αξίζει να γνωρίσουμε.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΙΤΣΑΣ/espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια: