Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

ΠΑΟ - ΔΙΑΛΥΣΗ: Επεισόδιο Φερέιρα-Σιμάο!

Μία διαμάχη ανάμεσα στο Ζεσουάλδο Φερέιρα και στον Σιμάο Μάτε οδήγησε τον προπονητή του Παναθηναϊκού στην απόφαση να "κόψει" τον Μοβαμβικανό μέσο από την αποστολή για την αγώνα με την Μακάμπι

Στην προπόνηση του Παναθηναϊκόυ ο Σιμάο μάρκαρε σκληρά τον Ζεκά, γεγονός, που προκάλεσε τον εκνευρισμό του Φερέιρα. Ο πορτογάλος του έκανε παρατήρηση και του τόνισε πως αν έπαιζε με τον ίδιο τρόπο στα παιχνίδια η ομάδα θα πήγαινε καλύτερα.

Τα λόγια αυτά δεν ήχησαν καλά στα αυτιά του μοζαμβικανού, ο οποίος απάντησε στον προπονητή του πως "δεν με σέβεσαι. Για όλα φταίω πάντα εγώ".

Το επεισόδιο αυτό έκανε πιο εύκολη την απόφαση του Φερέιρα, που ήταν μεταξύ του Σιμάο και του Βιτόλο για την αποστολή, με τον πορτογάλο τεχνικό τελικά να προτιμάει τον ισπανό μέσο για τα πλάνα του.

Στο τέλος της προπόνησης ο Σιμάο προσπάθησε να πλησιάσει τον προπονητή του για να απολογηθεί, ωστόσο ο Φερέιρα ήταν ανένδοτος θέλοντας να δείξει πως δεν θα ανεχθεί παρόμοιες συμπεριφορές από τους παίκτες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: