Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Τους πυροβόλησε όταν τους βρήκε στην αποθήκη του.

Τους πυροβόλησε όταν τους βρήκε στην αποθήκη του. Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Πέμπτη το βράδυ σε αποθήκη σε χωριό του Δήμου Ευρώτα στη Λακωνία. Δράστης 50χρονος Ελληνας και θύματα τρεις μετανάστες από το Πακιστάν.

Οι μετανάστες, 24, 25 και 36 χρόνων, βρίσκονταν στην αποθήκη του δράστη. Οταν τους είδε ο 50χρονος στην αρχή τους χτύπησε με ξύλο. Απομακρύνθηκε και στη συνέχεια επέστρεψε κρατώντας κυνηγετικό όπλο και τους πυροβόλησε τραυματίζοντας με τα σκάγια του όπλου του τους δύο από αυτούς. 

Τα θύματα μεταφέρθηκαν στο ΚΥ Βλαχιώτη, με δεκάδες σκάγια σφηνωμένα στα σώματά τους, όπου κρίθηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο της Σπάρτης.

Εκεί νοσηλεύτηκαν και το περασμένο Σάββατο έφυγαν από αυτό ζητώντας καταφύγιο σε σπίτι ομοεθνών τους. Ηδη, έχει σχηματιστεί δικογραφία εναντίον του δράστη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, για απειλή, και για πρόκληση σωματικής βλάβης.


ΠΡΕΖΑ TV

Δεν υπάρχουν σχόλια: