Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Σοκ στην Κρήτη από το Μακελειό – Δεν είπαν ακόμη στο αστυνομικό για το θάνατο της γυναίκας του

Θρήνος στο Ηράκλειο. Πάγωσε ολόκληρη η Κρήτη στο άκουσμα του μακελειού. Δεν χωράει ο νους αυτό που έγινε. Πως για μια παρατήρηση μια γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο και άλλοι δυο άνθρωποι κατέληξαν στο νοσοκομείο. 

Τραγική φιγούρα ο διοικητής του ΤΑΕ Μεσσαράς, Τηλέμαχος Πανταγάκης, που νοσηλεύεται, ευτυχώς εκτός κινδύνου, έχοντας δει όμως μπροστά στα μάτια του τη γυναίκα του να δέχεται χτύπημα με κουζινομάχαιρο στο στήθος.
Δυστυχώς η 47χρονη γυναίκα έχασε ακαριαία τη ζωή της, ωστόσο κανείς ακόμη δεν τολμά να το αποκαλύψει στον άτυχο αστυνομικό.
Το χρονικό του μακελειού
Ο αστυνομικός και η σύζυγός του διαθέτουν ένα διαμέρισμα το οποίο νοικιάζουν. Η 35χρονη νοικάρισσά τους χθες για μια ακόμη φορά πήγε να τους παραπονεθεί πως ο γείτονάς της ένας 43χρονος στο διπλανό διαμέρισμα την παρενοχλεί και δεν την αφήνει στιγμή να ησυχάσει.
Η γυναίκα είπε στον Τηλέμαχο Πανταγάκη και τη σύζυγό του πως θα φύγει από το διαμέρισμα. Ο αστυνομικός και η σύζυγός του προσπάθησαν να τη μεταπείσουν και της ζήτησαν να πάνε μαζί στο σπίτι του 43χρονου για να του κάνουν παρατήρηση.
Ούτε ο έμπειρος αστυνομικός δεν μπορούσε όμως να φανταστεί τι θα ακολουθούσε και ποια θα ήταν η αντίδραση του 43χρονου.
Μόλις άνοιξε η πόρτα και πριν προλάβουν να ανταλλάξουν μια κουβέντα ο 43χρονος έπαθε κυριολεκτικά αμόκ. Έφυγε τρέχοντας προς την κουζίνα, άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και επέστρεψε με σκοπό να σκοτώσει. Πριν προλάβουν να αντιδράσουν ο 43χρονος άρχισε να χτυπάει στα τυφλά με το μαχαίρι.
Το πρώτο χτύπημα βρήκε την άτυχη σύζυγο του αστυνομικού κατάστηθα. Ο Τηλέμαχος Πανταγάκης έπεσε πάνω του και προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει. Μάταια, ο 43χρονος σαν άγριο θηρίο χτυπούσε με το μαχαίρι δεξιά και αριστερά. Τραυμάτησε και τον αστυνομικό και την 35χρονη νοικάρισσα.
Χάρη στην αντίσταση του αστυνομικού ο ίδιος και η νοικάρισσά του γλίτωσαν. Ενημερώθηκε η αστυνομία και συνέλαβε το δράστη.

Σύμφωνα με το cretalive.gr oι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου εισήχθησαν αμέσως στο χειρουργείο. Βαρύτερα τραυματισμένος είναι ο άτυχος Διοικητής του ΤΑΕ, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν , προσπάθησε με όλες του τις δυνάμεις να αφοπλίσει το δράστη.
Η κατάσταση του χαρακτηρίζεται από τους γιατρούς ελεγχόμενη αν και έχασε πολύ αίμα. Μεταξύ άλλων φέρει τραύματα στην κοιλιακή χώρα και το συκώτι, ενώ σε άσχημη κατάσταση είναι και τα χέρια του.
Όπως μάλιστα έγινε γνωστό θα χρειαστεί, μόλις σταθεροποιηθεί η κατάσταση του, να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο ΚΑΤ της Αθήνας, προκειμένου να υποβληθεί σε ειδική χειρουργική επέμβαση στα άνω άκρα.

Στο πλευρo του άτυχου αστυνομικού έχουν σπεύσει ψυχολόγοι της αστυνομίας και ο αστυνομικός διευθυντής Κρήτης. Ο άτυχος άνδρας είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Οι γιατροί  μετά από συμβουλή των ψυχολόγων δεν του έχουν αποκαλύψει την αλήθεια για την τύχη της συζύγου του για να μην υπάρξουν επιπλοκές.

Εκτός κινδύνου με τραύματα κυρίως στα χέρια νοσηλεύεται και η 35χρονη νοικάρισσα.

O ΔΡΑΣΤΗΣ ΓΕΛΟΥΣΕ...
Οι αστυνομικοί βρήκαν τον 43χρονο να περιφέρεται στο διάδρομο του 3ου ορόφου. Δεν κρατούσε μαχαίρι και δεν προέβαλε αντίσταση. Ο ίδιος πάντως έδειχνε να είναι εκτός τόπου και χρόνου. Μάλιστα όταν κάποια στιγμή αργότερα ερωτήθηκε από αστυνομικούς γιατί το έκανε, άρχισε να γελάει και να λέει ασυναρτησίες.

Πληροφορίες από την γειτονιά αναφέρουν ότι ο 43χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα αν και δεν είχε προκαλέσει ιδιαίτερα προβλήματα στους περίοικους.

Στο πλευρo του άτυχου αστυνομικού έχουν σπεύσει ψυχολόγοι της αστυνομίας και ο αστυνομικός διευθυντής Κρήτης. Ο άτυχος άνδρας είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Οι γιατροί αν και δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του από τις μαχαιριές που του κατάφερε ο δράστης μετά από συμβουλή των ψυχολόγων δεν του έχουν αποκαλύψει την αλήθεια για την τύχη της συζύγου του για να μην υπάρξουν επιπλοκές.
Εκτός κινδύνου με τραύματα κυρίως στα χέρια νοσηλεύεται και η 35χρονη νοικάρισσα.
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: