Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Η Κατερίνα Καινούργιου και η ... μπριζόλα γάλακτος! - ΟΟΟΛΗ η.. Αλήθεια !


Απάντηση στις φήμες που την θέλουν να παρήγγειλε κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών της διακοπών μπριζόλα γάλακτος, χωρίς γάλα, έδωσε η Κατερίνα Καινούργιου μέσω της προσωπικής της σελίδας στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook.

Αφορμή υπήρξε ο σχολιασμός του Editorial Πέτρου Κωστόπουλου στο Down Town από το δελτίο ειδήσεων του Star Channel. Ο γνωστός εκδότης ανέφερε μεταξύ άλλων το παρακάτω περιστατικό που εκτυλίχθηκε στη Νάουσα της Πάρου: «Μετά το εστιατόριο του Μάριου, που είναι πάρα πολύ καλό, αυτή τη φορά εντρυφήσαμε στις λιχουδιές του Μπαρμπαρόσα, απέναντι. Τι μας είπε ο αρχηγός εκεί στο μαγαζί; Τέσσερις γνωστές όμορφες ξανθιές, οι δυο της τηλεόρασης, παρήγγειλαν ένα βράδυ τέσσερις μπριζόλες γάλακτος. Σε δέκα λεπτά, μπαίνει αλαφιασμένη μέσα η μια απ’ αυτές και ρωτάει το παλικάρι: “Τις έβαλες τις μπριζόλες;”. “Όχι”, της απαντάει αυτός. “Ευτυχώς ” ξαναλέει “γιατί τη δικιά μου δεν τη θέλω με γάλα”. “Τρελάθηκα” μου λέει ο τύπος και μου πετάει την ατάκα του καλοκαιριού: “Μόλις την άκουσα, τέντωσαν οι γάμπες μου”- ωραία κουβέντα, από τότε την επαναλαμβάνουμε κάθε φορά που ακούμε μαλακία».

Το χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με ρεπορτάζ του ισχυρίσθηκε πως η εν λόγω τηλεοπτική «ξανθιά» ήταν η Κατερίνα Καινούργιου και μάλιστα, πως μετά από αυτή την ατάκα θα γίνει πρωταγωνίστρια ενός από τα πολυάριθμα ανέκδοτα για τις ξανθιές.

Η 26χρονη παρουσιάστρια φανερά ενοχλημένη διευκρίνισε μέσω του Facebook πως όχι μόνο γνωρίζει πολύ καλά τι είναι η μπριζόλα γάλακτος, αλλά και πως φέτος δεν επισκέφθηκε καν την Πάρο.

Την κατάστασή της στο Facebook σχολίασαν πολλοί διαδικτυακοί φίλοι της, προσπαθώντας να της φτιάξουν τη διάθεση. Εκείνη, όμως, δεν θέλησε να δώσει έκταση στο θέμα, αναρτώντας:

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: