Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

ΠΑΤΡΑ: Επιτέθηκαν στη γυναίκα... που προκαλούσε τους άνδρες τους


Το πανδαιμόνιο επικράτησε την Τετάρτη το απόγευμα στην παραλιακή περιοχή Δάφνες της Πάτρας, όταν δύο γυναίκες επιτέθηκαν σε τρίτη επειδή προκαλούσε ευθέως τους άντρες τους! 

Μάλιστα επρόκειτο για μία σαραντάρα ελληνο-αμερικανίδα η οποία ήρθε στην ιδιαίτερη πατρίδα της για να κάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές.
 Προχθές το μεσημέρι πήγε στην παραλία των Δαφνών για να κάνει το μπάνιο της. Έπιασε μια ξαπλώστρα και καθόταν εκεί επί ώρες, διαβάζοντας το βιβλίο της. 
Δίπλα της και σε απόσταση μερικών μέτρων ήταν μία παρέα αποτελούμενη από δύο φιλικά ζευγάρια που έκαναν μπάνιο στη θάλασσα. Η ελληνο-αμερικανίδα προκαλούσε τα βλέμματα όλων με το καλλίγραμμο κορμί της και τις τέλειες αναλογίες, αλλά έδειχνε να το απολαμβάνει. Και το χειρότερο ήταν πως με τις κινήσεις της και τη συμπεριφορά της φαινόταν ξεκάθαρα ότι ήθελε επίμονα να προκαλεί όσους άνδρες βρίσκονταν δίπλα της, αδιαφορώντας για το αν συνοδεύονταν από άλλες γυναίκες.
 Και αυτό επιβεβαιώθηκε όταν κάποια στιγμή γύρισε την ξαπλώστρα για να έχει κόντρα τον ήλιο και βρέθηκε να είναι ξαπλωμένη κάθετα προς το σημείο όπου βρίσκονταν τα δύο φιλικά ζευγάρια, ανοίγοντας... διάπλατα τα πόδια! Οι δύο άνδρες που συνοδεύονταν δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν το βλέμμα τους, ενώ η ίδια διάβαζα ατάραχη το βιβλίο της και με το ένα της χέρι έβαζε λάδι στην εσωτερική πλευρά των ποδιών με τρόπο άκρως αισθησιακό που ανέβαζε την αδρεναλίνη στα... ύψη!
Η σκηνή της επίθεσης
Το θέαμα το απολάμβαναν οι δύο άνδρες όμως δεν το άντεχαν με τίποτα οι γυναίκες τους. Η μία εξ αυτών έβαλε τις φωνές στην ελληνο-αμερικανίδα, ζητώντας της να συμπεριφέρεται πιο κόσμια. Και όταν εκείνη της συνέστησε να... μην είναι «κομπλεξική», η ίδια σηκώθηκε και πήγε απειλητικά προς το μέρος της. Μάλιστα μαζί της σηκώθηκε και η δεύτερη η οποία επίσης ήταν εκνευρισμένη.
 Οι δύο γυναίκες άρχισαν να τραβούν την προκλητική σαραντάρα από την ξαπλώστρα αποκαλώντας την «ανώμαλη» και χρησιμοποιώντας κι άλλα «γαλλικά» που τα άκουγαν έκπληκτοι οι υπόλοιποι λουόμενοι. Όσο για τους άνδρες; Δεν τολμούσαν να πουν κουβέντα με τέτοιο ρεζιλίκι... 





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: