Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Σούπερ Λιγκ : Παραμένουν Βόλος και Καβάλα, τιμωρούνται με αφαίρεση βαθμών!

Ολική ανατροπή υπήρξε στην υπόθεση του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας, καθώς η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ανέτρεψε την αρχική απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας κι έτσι οι δύο ομάδες δεν υποβιβάζονται, αλλά τιμωρούνται με αφαίρεση 10 και 8 βαθμών, αντίστοιχα, από το νέο πρωτάθλημα. Αντίθετα, οι ποινές σε βάρος του Αχιλλέα Μπέου και του Μάκη Ψωμιάδη μένουν ως έχουν. Αναλυτικά:

Για τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Αχιλλέα Μπέο:

1. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει στην ουσία την έφεση του Αχιλλέα Μπέου.

2. Δέχεται τυπικά και κατ΄ ουσία την έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου την ποινή αφαίρεσης δέκα (-10) βαθμών από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2011-2012.

Για την Καβάλα και τον Χρυσόστομο Ψωμιάδη:

1. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει στην ουσία την έφεση του Χρυσόστομου Ψωμιάδη.

2. Δέχεται τυπικά και κατ΄ ουσία την έφεση της ΠΑΕ Καβάλα. Επιβάλλει στην ΠΑΕ Καβάλα την ποινή αφαίρεσης οκτώ (-8) βαθμών από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2011-2012.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: