Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Εξιτήριο πήρε ο δημοφιλής ηθοποιός Κώστας Βουτσάς


O Κώστας Βουτσάς.Εξιτήριο πήρε ο Κώστας Βουτσάς από την ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες δύο εβδομάδες, μετά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του.Όπως δήλωσε, αισθάνεται πολύ καλά και αφού κάνει ολιγοήμερες διακοπές, θα επιστρέψει και πάλι στις παραστάσεις της «Λυσιστράτης».

Ο Κώστας Βουτσάς είχε μεταφερθεί στις 28 Ιουλίου στο «Ιπποκράτειο Νοσοκομείο» Θεσσαλονίκης, έπειτα από αδιαθεσία που αισθάνθηκε, λίγο προτού βγει στη σκηνή του αρχαίου θεάτρου του Δίου για την παράσταση. Το ανακοινωθέν του «Ιπποκρατείου» αναφερόταν σε ήπια κρανιακή κάκωση.

Αφότου πήρε εξιτήριο από το «Ιπποκράτειο Nοσοκομείο», η οικογένειά του έκρινε απαραίτητη τη μεταφορά του σε ιδιωτική κλινική, προκειμένου να τεθεί υπό τη φροντίδα των γιατρών και να σταθεροποιηθεί η κατάσταση της υγείας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: