Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Εφιάλτης για ανδρόγυνο στο Κορωπί

Τον τρόμο σκορπούν οι κακοποιοί. Τα ξημερώματα  ήταν η σειρά ενός ζευγαριού και των τεσσάρων ανήλικων παιδιών τους να... ζήσουν έναν πραγματικό εφιάλτη, όταν τρεις ένοπλοι εισέβαλαν στη μονοκατοικία της οικογένειας στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου. Οι αδίστακτοι ληστές μπήκαν στο σπίτι από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα, πιάνοντας κυριολεκτικά στον ύπνο το νεαρό ανδρόγυνο.

Τους ακινητοποίησαν με την απειλή όπλων και άρχισαν να ψάχνουν σε όλο το σπίτι για χρήματα και κοσμήματα. Ευτυχώς οι κακοποιοί δεν πείραξαν τα μικρά παιδιά του ζευγαριού, τα οποία ξύπνησαν από τη φασαρία και τρομοκρατημένα είδαν τους γονείς τους στα χέρια αγνώστων, οι οποίοι τους σημάδευαν με τα όπλα! Οι δράστες άρπαξαν χρήματα, κινητά τηλέφωνα, κοσμήματα, καθώς και τα κλειδιά ενός αυτοκινήτου, μάρκας OPEL ZAFIRA, με το οποίο διέφυγαν…

Δεν υπάρχουν σχόλια: