Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Α. Ηλιάδη: Ζει τον έρωτά της με τον Κώστα Μηλιωτάκη!

Έρωτας είναι η αιτία, και δεν διστάζει να το παραδεχτεί και η ίδια πλέον στα αγαπημένα της πρόσωπα. Ο συνθέτης Κώστας Μηλιωτάκης είναι ο άντρας που έκλεψε την καρδιά της Αγγελικής Ηλιάδη, και στην αγκαλιά του βρίσκει όλα εκείνα που της έλειψαν τα τελευταία χρόνια.
 
Λένε ότι τα μάτια καθρεφτίζουν όσα βρίσκονται καλά κρυμμένα στην καρδιά, όλα εκείνα που ακόμα και αν δε θέλεις να τα μαρτυρήσεις βγαίνουν μόνο τους στο φως με έναν τρόπο μαγικό και απρόβλεπτο. 
 
Κάπως έτσι, το βλέμμα της Αγγελικής Ηλιάδη –σαφώς πιο λαμπερό από ό, τι το είχαμε συνηθίσει παλιότερα- "φωνάζει" ότι κάτι καλό συμβαίνει στη ζωή της ταλαντούχας τραγουδίστριας, με το φωτεινό χαμόγελό της που πλέον σχηματίζεται αβίαστα να συνηγορεί υπέρ της πιο αισιόδοξης διαπίστωσης για την προσωπική της ζωή.

Το ερωτευμένο ζευγάρι, πιο χαλαρό και εξοικειωμένο πλέον με τα "κλικ" του φωτογραφικού φακού, χαράζει νέα μονοπάτια στην προσωπική του ζωή αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα και στεγάζοντας στον έρωτά του στο σπίτι της τραγουδίστριας, στα νότια προάστια. Μάλιστα, την προηγούμενη εβδομάδα ο φακός του “HELLO!” απαθανάτισε την Αγγελική Ηλιάδη κατά τη διάρκεια της βόλτας της στην αγορά της Γλυφάδας μαζί με το γιο της Μπαμπίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: