Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Απειλές κατά του Λέτερμαν εξαπολύει φανατικός ισλαμιστής

Σε κανέναν δεν χαρίζεται ο Ντέιβιντ Λέτερμαν.Συντάκτης ισλαμιστικής ιστοσελίδας κάλεσε τους αμερικανούς ομοϊδεάτες του να δολοφονήσουν τον παρουσιαστή του Late Show, Ντέιβιντ Λέτερμαν. «Πρέπει να του κόψουμε τη γλώσσα» γράφει, εξαιτίας σχολίου που ο παρουσιαστής έκανε για το θάνατο στελέχους της αλ Κάιντα.

Ο συντάκτης εξαγριώθηκε βλέποντας τον Λέτερμαν, να κάνει μια χαρακτηριστική κίνηση με το δάχτυλο κατά μήκος του λαιμού, αναφερόμενος στο θάνατο του στελέχους της αλ-Κάιντα στο Πακιστάν τον Ιούνιο.

Το μήνυμα αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα Σουμούκ αλ-Ισλάμ, η οποία απευθύνεται σε οπαδούς του τρομοκρατικού αυτού δικτύου.

Ο Λέτερμαν αναφέρεται από τον συντάκτη της ιστοσελίδας ότι είναι εβραίος, γεγονός που δεν ισχύει.

Η εκπομπή Late Show είναι μία από τις πιο δημοφιλείς της αμερικανικής τηλεόρασης, με τον Ντέιβιντ Λέτερμαν να φιλοξενεί «αστέρες» (και μη) της σόου μπιζ, αλλά και της πολιτικής.

Τα σχόλιά του είναι ιδιαίτερα καυστικά, ενώ πρωταγωνιστής στη σάτιρά του ήταν επί χρόνια ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Ο. Μπους.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: