Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Βανδαλισμοί μέσα και έξω απο το γήπεδο στα Γιάννενα ..σε φιλικό ματς!

Γυαλιά καρφιά τα έκαναν 50 Λαρισαίοι στην κερκίδα των φιλοξενουμένων σε φιλικό αγώνα μέσα στην πόλη  των Ιωαννίνων στο Εθνικό Γήπεδο ''Ζωσιμάδες'' .

Δεν είναι μόνο αυτό αλλα οι λαρισαίοι  που κρύβουν την ανανδρεία τους πίσω απο τις κερκίδες και γενικά τέτοιοι οπαδοί , πετάξανε φωτοβολίδες και ενα αμάξι έπιασε φωτιά έξω απο το γήπεδο παρακαλώ με αρκετές υλικές ζημιές .

Αυτα συμβαίνουν κατά τα άλλα σε ενα πολιτισμένο άθλημα για την νεολαία .Ήθελα να ρωτήσω αν οι Γιαννιώτες πηγαίνανε στο Νεο ποδοσφαιρικό γήπεδο και στολίδι της Λάρισας και τα εκαναν γυαλιά καρφιά θα άρεσε αυτη η εικόνα στην λαρισινή κοινωνία ; .

Κάποια στιγμή πρεπει να καταλάβουν οι καταστροφείς οτι ο αθλητισμός δεν ειναι τροπος διαφυγής απο την καθημερινότητα με τέτοιες σκηνές βίας και βωμολοχιών , με την προστασία της αστυνομίας . Και παλι φυσικά η ελληνική αστυνομία και εδώ ηταν Απών απο τα γεγονότα και κοίταγε σαν θεατές τα ολα οσα διαδραματιζόταν μεσα σε χώρο ευθυνη τους .

Οταν αυτοί καταλάβουν οτι ο αθλητισμός ειναι φιλία αγάπη και ειρήνη ... τοτε θα καταλαβουν οτι προσβάλουν ολόκληρη την πόλη της Λάρισας και τους λαρισαίους που ζουν εδω στα Γιάννενα την πρωτεύουσα της Ηπείρου.

Πάρτε μια μικρή ιδέα το πως αντιλαμβάνονται μερικοί νεολαίοι δήθεν οπαδοί ..όπου μόνο για το άθλημα δεν πάνε στα ελληνικά γήπεδα, αλλά περισσότερο για να στρατολογούν μικρά παιδιά και μελοντικούς βάνδαλους και απολιτιστους νέους ..
metsovitis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: