Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Υποψήφια για τους Ολυμπιακούς η Κωνσταντινούπολη

Levent financial district, Istanbul, TurkeyImage via Wikipedia
Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν, ανακοίνωσε σήμερα ότι η Κωνσταντινούπολη θα διεκδικήσει τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020 και τόνισε σχετικά: «Ανακοινώνουμε επίσημα στον κόσμο την υποψηφιότητα μας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020, τους οποίους θεωρούμε πολύ σημαντικούς για τη χώρα και το λαό μας.»
Αυτή θα είναι η πέμπτη φορά που η Κωνσταντινούπολη καταθέτει φάκελο υποψηφιότητας, με την πρώτη να έχει καταγραφεί για τους Ολυμπιακούς του 2000. Μέχρι στιγμής η Ρώμη, το Τόκιο και η Μαδρίτη έχουν επισήμως επιβεβαιωθεί από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή ως υποψήφιες για τους συγκεκριμένους αγώνες. Η προθεσμία κατάθεσης υποψηφιότητας λήγει την 1η Σεπτεμβρίου και η απόφαση για την ανάθεση των αγώνων θα ανακοινωθεί από την ΔΟΕ στις 7 Σεπτεμβρίου του 2013 στο Μπουένος Αϊρες.
 
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: