Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Ζλάτα, η πιο ευλύγιστη γυναίκα στον πλανήτη

Πίσω από τον τίτλο ‘’κορίτσι λάστιχο’’ (rubber girl) κρύβεται μια 24χρονη Ρωσίδα γυμνάστρια η οποία μπορεί να χωρέσει το σώμα της μέχρι και σε κουτί 50 εκατοστών και να λυγίσει προς τα πίσω την πλάτη της σε γωνία 90 μοιρών. Τώρα καταλαβαίνεις γιατί είναι κοινώς αποδεκτή παγκοσμίως ως η θεά των extreme ακροβατών; 4 χρονών. Τόσο ήταν η ...
μικρή Zlata όταν ανάκαλυψε το μοναδικό της ταλέντο. Και από τότε δεν έχει περάσει μια μέρα που δεν βρίσκει ένα καινούργιο, εφευρετικό τρόπο να δέσει το κορμί της κόμπο. Και, χωρίς να το θέλει, να ερεθίσει την φαντασία των αντρών που σκέφτονται όλα τα καινούργια, θαυμάσια πράγματα που θα μπορούσαν να κάνουν μαζί της στο κρεβάτι. Ακροβατικά και πάλι, αλλά άλλου τύπου.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, όχι, η Zlata ΔΕΝ είναι αυτό το είδος ακροβάτριας που βλέπεις κατά καιρούς στο youporn. Είναι υπερβολική ταλαντούχα για αυτό. Τόσο όσο να βγάζει μια χαρά το ψωμί της εδώ και μια δεκαετία κάνοντας εμφανίσεις σε διάφορες πόλεις του κόσμου (αγαπημένη μου η στάση της στο Λονδίνο, όπου σφηνώθηκε μέσα σε ένα κόκκινο τηλεφωνικό θάλαμο και έκανε σπαγκάτο μπροστά στους φρουρούς), παραδίδοντας μαθήματα, κυκλοφορώντας cofee table books και διαθέτοντας –φυσικά- το δικό της site.

Προφανώς το κορίτσι μας προπονείται σκληρά κάθε μέρα. Αλλά ο βασικός λόγος της επιτυχίας της είναι μια σπάνια γονιδιακή ανωμαλία που επιτρέπει στους τενοντές της να είναι εξαιρετικά ευλύγιστοι, όπως αυτοί ενός νεογέννητου. Η ίδια δηλώνει σχετικά ‘’Μου είναι πολύ εύκολο να κάνω αυτές τις πόζες. Η μοναδική φορά που αισθάνομαι άβολα είναι κατά την διάρκεια μιας φωτογράφησης, όταν πρέπει να μείνω σε μια πόζα για μεγάλο χρονικό διάστημα’’. Μικρό το τίμημα που πρέπει να πληρώσει για μια καριέρα που την έσωσε από το συνεχές δούλεμα των άλλων κοριτσιών στο σχολείο. Ο βασικόςλόγος δηλαδή που αναγκάστηκε να παρατήσει το σχολείο στα 14 της και να ξεκινήσει να δουλεύει στο τσίρκο. Γιατί ναι, στο τέλος της ημέρας, η Zlata είναι διαφορετική. Φαντάσου όμως ένα κόσμο όπου κάθε γυναίκα θα διέθετε τέτοιου τύπου ευλυγισία; 
 
enimerwsi.com


Zlata's Astounding Backbends by Philbisregin

Δεν υπάρχουν σχόλια: